O podjetju


Podjetje Eltez d.o.o. je trgovska družba, specializirana za prodajo telekomunikacijskega, elektrotehničnega material ter varovalne opreme. Podjetje Eltez d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1992 in vseskozi močno prisotno na slovenskem trgu. Podjetje vseskozi spremlja novosti in nove izdelke, ki bi uporabnikom omogočilo lažje delo. Poudarek je v podjetju predvsem na elektro-telekomunikacijskih kablih, PVC ceveh, kabelskih jaških, pocinkanem traku, prometnih znakih, stikalih, varovalna oprema za delo na višini in pod napetostjo. Smo ekskluzivni ponudnik stikal GIRA in orodja HAUPA.

Vizija


Vizija podjetja Eltez d.o.o. je postati in ostati med vodilnimi med ponudniki na slovenskem elektro, telekomunikacijskem trgu. S svojim znanjem in izkušnjam želimo zadovoljiti naše kupce in končnega potrošnika. Vse skozi težimo k višji kakovosti, še boljši ponudbi, da zadovoljimo našega kupca. Poleg same kakovosti želimo, da našega kupca zadovoljimo z ugodnimi cenami, fleksibilnostjo, da smo hitri oz. v dogovorjenem roku.

Poslanstvo


Vseskozi spremljamo novosti in same želje naših kupcev, da se izboljšajo storitve in sami izdelki. Želimo biti najboljši na trgu, zato delujemo v interesu kupcev, zaposlenih in podjetja.