O podjetju

O podjetju

Podjetje Eltez d.o.o. je trgovska družba, specializirana za prodajo telekomunikacijskega, elektrotehničnega material ter varovalne opreme. Podjetje Eltez d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1992 in vseskozi močno prisotno na slovenskem trgu. Podjetje vseskozi spremlja novosti in nove izdelke, ki bi uporabnikom omogočilo lažje delo. Poudarek je v podjetju predvsem na elektro-telekomunikacijskih kablih, PVC ceveh, kabelskih jaških, pocinkanem traku, prometnih znakih, stikalih, varovalna oprema za delo na višini in pod napetostjo. Smo ekskluzivni ponudnik stikal GIRA in orodja HAUPA.

Vizija


Vizija podjetja Eltez d.o.o. je postati in ostati med vodilnimi med ponudniki na slovenskem elektro, telekomunikacijskem trgu. S svojim znanjem in izkušnjam želimo zadovoljiti naše kupce in končnega potrošnika. Vse skozi težimo k višji kakovosti, še boljši ponudbi, da zadovoljimo našega kupca. Poleg same kakovosti želimo, da našega kupca zadovoljimo z ugodnimi cenami, fleksibilnostjo, da smo hitri oz. v dogovorjenem roku.

Poslanstvo


Vseskozi spremljamo novosti in same želje naših kupcev, da se izboljšajo storitve in sami izdelki. Želimo biti najboljši na trgu, zato delujemo v interesu kupcev, zaposlenih in podjetja.

 

Kontakt

 

  Telefonska št. E-mail
Vodstvo podjetja   
Mateja Peternel, direktorica 041 226 646 mateja.likar@eltez.si
    
Komerciala   
Dušan Maksin 031 624 440 dusan.maksin@eltez.si
Igor Likar 031 376 499 igor.likar@eltez.si
    
Skladišče   
Valerij Berginc 041 659 555 valerij.berginc@eltez.si
    
Administracija in računovodstvo   
Darinka Cvenkel 01 56 11 740 darinka.cvenkel@eltez.si