Spojke

Spojke XAGA 500 so najsodobnejše toploskrčne spojke za zaščito kabelskih povezav v telefonskem omrežju. Zasnovane na Raychem tehnologiji skrčnih večkomponentnih materialov, so zelo odporne na prelome ter izredno enostavne za uporabo. Steklena struktura v spojki je osnova mehanične trdnosti med in po instalaciji. Metalna plast, ki se skrči skupaj s spojko, preprečuje vdor vlage.


Spojke XAGA 500 so dobavljive v različnih velikostih, omogočajo pa povezavo kablov do 800 parov. V kompletu je notranji ovitek za izolacijo, oblikovanje in utrjevanje spojenih parov ter razdelilni člen z lepilom, ki omogoča vhod do 4 kablov na vsaki strani spojke. Spojke XAGA 550 uporabljajo enako tehnologijo kot spojke XAGA 500, vendar je notranji ovitek parov izdelan iz metala in že oblikovan v valj. To omogoča povezave do 3600 parov. Dobavljive so tudi spojke XAGA 550 malih dimenzij.


Oba tipa spojk sta primerna za kable, ki niso pod pritiskom, polnjene ali nepolnjene, zračne, armirane in cevne kable s svinčenim ali polietilenskim plaščem. Spojke se uporabljajo tudi na kablih z dvema plaščema in kombinacijah različnih vrst kablov.

Želite ponudbo ali imate samo kakšno vprašanje?